Expecting, Newborn & lifestyle

Expecting / Je bent zwanger, wat bijzonder. Een hele mooie gebeurtenis komt steeds dichterbij. Voordat jullie kleintje er is, wil je jezelf nog graag vast laten leggen in een vertrouwde sfeer. Binnen in jullie eigen huis of buiten op een mooie locatie, alles is mogelijk.

Newborn / Jullie kindje vastgelegd op een pure en echte foto. Geen filters of andere grote bewerkingen, maar pure en vooral echte foto’s. Fijn bij jullie thuis en we nemen alle tijd, zodat jullie echt van je kleintje kunnen genieten.

Lifestyle / Bij een newbornshoot, maak ik foto’s van jullie kleintje. Willen jullie zelf of met broertje(s) en/of zusje(s) ook graag als gezin op de foto? Dan kunnen jullie kiezen voor de lifestyleshoot. We maken dan foto’s van jullie tijdens jullie rituelen met jullie kleintje, zoals bijv. tijdens het in bad doen, aankleden en natuurlijk tijdens al het knuffelen.


Family & Friends

Een shoot met jouw gezin, familie, vriend(inn)en of collega’s. Mensen die je lief zijn. We leggen de liefde of vriendschap vast op een mooie locatie of gewoon bij jullie thuis, waar soms de mooiste foto’s worden gemaakt.


Wedding

Jullie mooiste dag. Een dag die jullie helemaal naar jullie wensen hebben gepland. Alles is geregeld, de jurk hangt klaar, de locatie is mooi aangekleed en de gasten kunnen niet wachten om jullie dag mee te vieren.

Voor het vastleggen van bruiloften werk ik sinds 2017 samen met Leonie Klomp onder de naam I K  W I L  fotografie. Samen zijn wij er het liefst de hele dag bij om alle mooie momenten in beeld te brengen. Met een passie voor fotografie leggen we jullie dag vast, uniek en heel persoonlijk.

We vertellen graag het beeldverhaal van jullie trouwdag, zoals jullie dat in gedachten hebben.


 

Tarieven zijn hier in te zien of vraag vrijblijvend een offerte op.