Expecting / Je bent zwanger, wat bijzonder. Een hele bijzondere gebeurtenis komt steeds dichterbij en voordat jullie kleintje er is, is het speciaal om dit vast te leggen. Alleen, met je kinderen of met je partner, alles is mogelijk.  De foto’s worden in overleg gemaakt op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis ( wanneer jullie huis/belichting het toelaat ).

Newborn / De eerste momentjes van jullie als gezin zijn heel speciaal en door ze vast te laten leggen, worden ze onvergetelijk. Alles aan een kleine baby is speciaal, de kleine vingertjes, de lieve gaapjes en een huidje vol velletjes en donshaartjes. Heel veel kusjes en knuffels van broertjes & zusjes of lekker bij papa en mama in de armen, alles is mogelijk. We leggen alles samen in alle rust vast, fijn bij jullie thuis, zodat jullie echt kunnen genieten.

Family / Een shoot met jouw gezin, familie, vriend(inn)en of collega’s. Mensen die je lief zijn. We leggen de liefde of vriendschap vast op een mooie buitenlocatie. Deze foto’s worden in de zomer altijd in de vroege ochtend of aan het einde van de middag gemaakt. Dit i.v.m. de harde zon in de middag.

Wil je graag een sunset shoot? We shooten dan een uur voordat de zon ondergaat.

Puur / Moederliefde is de meest oprechte en pure vorm van liefde. De moeder-kind band is zo mooi en bijzonder om vast te leggen en staat centraal tijdens deze shoot. Een shoot voor kinderen van alle leeftijden. Een heel intiem moment om samen te knuffelen, kletsen, boekjes te lezen of misschien wel tijdens het geven van borstvoeding. Momenten die voor jou belangrijk zijn, leggen we vast.


Wedding

Jullie mooiste dag. Een dag die jullie helemaal naar jullie wensen hebben gepland. Alles is geregeld, de jurk hangt klaar, de locatie is mooi aangekleed en de gasten kunnen niet wachten om jullie dag mee te vieren.

Voor het vastleggen van bruiloften werk ik sinds 2017 samen met Leonie Klomp onder de naam I K  W I L  fotografie. Samen zijn wij er het liefst de hele dag bij om alle mooie momenten in beeld te brengen. Met een passie voor fotografie leggen we jullie dag vast, uniek en heel persoonlijk.

We vertellen graag het beeldverhaal van jullie trouwdag, zoals jullie dat in gedachten hebben.

Tarieven zijn hier in te zien of vraag vrijblijvend een offerte op.