Een paar weken geleden ben ik bij Nienke Samsen, het gezicht achter ‘My Kitchen Playground’ geweest om foto’s van haar te maken voor haar website. Wat een feestje was dat! Toen ik mijn auto de oprit op draaide, kwamen de heerlijke geuren me al tegemoet. Nienke had alles tot in de puntjes voorbereid en had een fantastische assisente in haar moeder gevonden. Niet alleen de gerechten waren prachtig, ook bij de aankleding werd aan alles gedacht. Mooie kleden, een tafel vol met verschillende soorten servies en een hele grote mand vol met verse groente. Wat een genot om dit te fotograferen.

Voor mij weer iets heel nieuws dat Foodphotography. Het was dan ook even zoeken naar de juiste instellingen en mooie manieren om alles op de foto te krijgen. Een enorme leerschool en zeker niet de makkelijkste shoot die ik heb gedaan. Van de meer dan 1000 foto’s die zijn geschoten, zijn er toch wel een aantal gelukt en een kleine compilatie kun je vinden op de site. Uiteraard volgen er nog meer, maar we gaan natuurlijk nog niet alles prijsgeven.

Nienke is echt een super creatieve en spontane meid die een enorme passie voor koken heeft. Ze maakt de meest prachtige en lekkere dingen.

Niet alleen haar kookkunsten zijn top, ook de aankleding van de gerechten is tot in de puntjes verzorgd. Ze neemt geen genoegen met een 8, Nienke gaat altijd voor een 10+.

Al het lekkers wat op de foto’s te zien is, maakt Nienke ook voor een gezellige borrel, een diner bij jullie thuis of zelfs een geheel verzorgde high tea bij een bruiloft.

Wil je dus niet zelf uren in de keuken staan en wel een prachtig verzorgde tafel serveren? My Kitchen Playground is een echte aanrader!

Binnenkort gaat haar eigen website online, maar ze is nu al te volgen op Instagram & Facebook.

Volgen jullie haar al?


Voor meer info: mykitchenplayground@hotmail.com