Ja ik wil.

Dat is wat ik afgelopen najaar heb gezegd tegen de samenwerking met Leonie Klomp. Ja, wij gaan samen het avontuur aan om als fotografen duo jullie mooiste dag vast te leggen. We hebben het vertrouwen gekregen van een aantal prachtige stellen en WAUW! wat hebben we mega veel zin in deze mooie dagen vol liefde. We kunnen niet wachten!

Ik knijp mezelf elke dag nog wel even in mijn arm om te kijken of het allemaal wel echt zo is. Wat is er in een korte tijd toch veel moois op mijn pad gekomen. In het voorjaar van dit jaar mocht ik hoogzwanger de bruiloft van mijn collega en zijn lieve ( inmiddels ) vrouw vastleggen. Ze trouwden in het prachtige Bostheater in Ommen en het was geweldig mooi weer die dag. Gelukkig had ik die dag een partner in crime in mijn vriend. Hij rende de hele dag achter me aan om alle mooie momenten ook vast te leggen en om ervoor te zorgen dat ik niet halverwege de dag uitgeput ergens in het bos achter zou blijven. Door hem werd het voor mij ook een feestje die dag en had ik ’s avonds tijdens het concert van OMG!! Adéle ook nog wat energie over om heel hard mee te zingen en een dikke traan te laten ( allemaal hormonen natuurlijk ). Vriendlief heeft een hele gave manier van fotograferen en was dus echt een enorme aanwinst voor mij tijdens de bruiloft. ( Had ik al gezegd dat ik heel blij met hem ben 🙂 ) Het was een geweldige dag om vast te leggen.

Toen ik een paar weken later met verlof ging, kreeg ik een aantal aanvragen van lieve bruidsparen of ik misschien hun bruiloft wilde vastleggen. Iets waar ik letterlijk een paar vreugdedansjes om heb gemaakt, maar waarvan ik ook gelijk wist dat ik dit niet alleen wilde doen. Zeker niet met een baby on the way en alle nieuwe dingen die daarbij komen kijken. Vriendlief zag het niet zitten om met mij een samenwerking aan te gaan en dus moest ik de aanvragen aan me voorbij laten gaan……………dacht ik!

Onze zoon werd op 23-08-2016 geboren en de eerste weken stonden volledig in het teken van het nieuwe moederschap. Fotografie stond even op een laag pitje, met uitzondering van natuurlijk foto’s maken van de mooiste en liefste baby van de wereld. Een hele nieuwe uitdaging, dat moederschap. Weken vol tranen van blijdschap en uiteraard ook de nodige onzekerheden vlogen voorbij en tijdens één van de vele wandelingen met de baby, een aantal weken later, kwam ik Leonie Klomp tegen. Letterlijk midden op straat, spontaan als ze is, parkeerde Leonie haar auto en we raakten gelijk weer aan de praat èn niet uitgepraat over fotografie. Dit bleek ook een grote passie van haar te zijn. We hadden gelijk een klik en deelden onze passie en ideeën.

Ken je dat gevoel dat je iemand opnieuw moest tegenkomen in je leven? Iemand met wie je een enorme passie kan delen en die dezelfde gave ideeën heeft? Op de vraag, of ze samen met mij mooie bruiloften vast wilde leggen hoefde ze ( gelukkig ) niet lang na te denken.   Ik had mijn partner gevonden en inmiddels is  I K  W I L  F O T O G R A F I E gewoon een feit. Wauw!

Een paar weken geleden hebben we, om onze samenwerking te vieren een Lenteshoot dag gehouden. We mochten 10 prachtige families samen vastleggen om te vieren dat we partners waren geworden. Een stralende dag  waar we nog van nagenieten.                           Om ook alvast wat dingen uit te proberen op bruiloft gebied, zijn we met een prachtig model ( Richelle, enorm bedankt ) op pad gegaan om onze ideeën samen te smelten. Wat een feestje was dat. Diep in het bos, tussen de vroege ochtend zonnestralen, schoten we erop los. Alle avonden brainstormen en ideeën uitwerken werden ineens werkelijkheid. Een aantal vreugdedansjes werden gedaan hoor daar in dat mooie bos. Een kleine compilatie wilden we graag delen en is nu al op onze websites te vinden en er volgt nog veel meer moois.

De komende maanden hebben wij de eer om een aantal prachtige bruidsparen vast te leggen op hun mooiste dag. Een droom die werkelijkheid wordt. Één die ik niet had kunnen realiseren zonder mijn lieve en spontane partner in crime. Leonie, nu alvast bedankt!

Volg ons op FB en blijf op de hoogte van alles wat nog komt: I K  W I L  F O T O G R A F I E