Lieve kleine Isa,

In dromen van kleine meisjes zoals jij komen regelmatig mooie prinsesjes voorbij. Echte prinsesjes met een prachtige jurk, mooie haren, mooie schoentjes en misschien wel een kroontje op hun hoofd. Ze wonen in een mooi kasteel en trouwen met een mooie prins. En dat trouwen is misschien toch wel het belangrijkste voor deze kleine meisjes………..Is dat niet iets waar ieder meisje van droomt? Misschien jij nog nét niet, kleine Isa, want je bent nog maar 1 jaar, maar ik heb een vermoeden dat dat na vandaag wel eens kon gaan veranderen. Vandaag ben jij een echt prinsesje op een bruiloft. Niet zomaar een bruiloft, maar de bruiloft van je eigen mama die trouwt met jouw papa. Hoe speciaal is dat?

In jouw leventje Isa heb ik de eer gehad om je al een aantal keer op de foto te mogen zetten. Een paar jaar geleden stonden jouw vader en moeder al eens met hun familie ergens in het hoge gras voor mij te poseren. Nog wat onwennig voelde dat voor mij, net een nieuwe camera en toch al mensen die het mij toevertrouwden om ze samen vast te leggen. Een jaar later keer ik van je moeder een telefoontje en vertelde ze dat ze zwanger was van jou en of ik haar mooie buik toch nog voor de bevalling op de foto wilde zetten, natuurlijk wilde ik dat! Graag zelfs!

En op 12 januari 2016 was je daar dan en wat was je prachtig! Al heel snel mocht ik komen kijken en uiteraard ging mijn camera mee. Veel moeite hoefde ik niet te doen, want je vader en moeder waren al helemaal één met jou en knuffelden er wat af. Een heel bijzonder moment om bij te mogen zijn. Wat was je toen nog klein zeg………. Misschien ook wel extra bijzonder, omdat ik toen net wist dat je kleine vriendje Guus onderweg was. Wie weet bloeit daar later nog wel wat moois op 😉 Tijdens je PUUR shoot een paar weken geleden was hij in ieder geval al van je onder de indruk, maar er zullen er later vast meer voor je in de rij staan, je bent een prachtige, vrolijke meid!

Lieve kleine Isa. Vandaag is een hele bijzondere dag voor je vader en moeder en dat jij daar bij bent maakt het voor ze éxtra speciaal. Dat ik dit alles met IK WIL FOTOGRAFIE allemaal mag vastleggen is een eer en daar ga ik enorm van genieten.

Liefs Marieke en een kusje van Guus.